Artikeln publicerades 14 mars 2024

Allmänhetens frågestund – fråga våra förtroendevalda

På kommunfullmäktiges sammanträde, måndagen den 29 april, har du som kommuninvånare möjlighet att ställa frågor till våra förtroendevalda. Detta i samband med att fullmäktige beslutar om Vara kommuns årsredovisning för 2023.

Frågorna behöver inte röra ärenden på fullmäktiges dagordning men får inte avse ärenden som rör myndighetsutövning mot någon enskild.

Dina frågor måste lämnas in skriftligen senast två veckor innan mötet, det vill säga senast den 14 april 2024. Frågor kan lämnas via e-postadress kommun@vara.se, i kontaktcentret på kommunhuset eller per post till Vara kommun, 534 81 Vara. Märk meddelandet med ’Allmänhetens frågestund’.

Kommunfullmäktiges sammanträden är öppna för allmänheten och alla är välkomna att närvara. Mötena börjar klockan 18 i Gibson-salen på Academy of Music and Business (AMB). I pausen har du möjlighet att prata med dina förtroendevalda och dricka en kopp kaffe eller te. Du kan också lyssna på direktsändningen av fullmäktige hemifrån på 87,8 Mhz eller via www.radiovara.se Länk till annan webbplats..