Hyra och betalning

Här finns information om din hyra, inbetalning och vilka betalsätt vi erbjuder.

Hyran ska betalas i förskott den sista varje månad. Det är viktigt att betala din hyra i tid annars kan du riskera att förlora din bostad.

Autogiro

Ett bra sätt att betala din hyra är via autogiro. Med autogiro behöver du aldrig vara rädd att glömma betala hyran. Pengarna dras automatiskt från ditt konto sista vardagen i månaden och allt du behöver hålla koll på är att det finns pengar på kontot.

Du anmäler autogiro via din internetbank.

Hyresavi

Du kan alltid se och skriva ut dina hyresavier via Mina sidor. Du som har individuell el- och vattenavläsning kan även se din förbrukning på hyresavin. Förbrukningen av el-och varmvatten debiteras i efterhand med eftersläpning på två månader.

Hyresavtal

Hyreskontrakt och uppgifterna däromkring, så som adress, personuppgifter eller hyresavi, får aldrig lämnas ut till någon annan än den som står på kontraktet. Därför kräver vi alltid legitimation av dig när du vill ha uppgifter som rör dig som hyresgäst.

Vi lämnar inte ut information till dina närstående, till exempel make/maka, barn, syskon eller föräldrar såvida de inte står med på kontraktet. Detta är för våra hyresgästers trygghet. Men också för att ditt kontrakt med oss är ett juridiskt avtal som endast är mellan dig som hyresgäst och oss som hyresvärdar.

När du skriver på kontrakt eller säger upp det måste du också visa legitimation för att styrka att du är du.

Kontakt

E-post: info@varabostader.se
Telefon: 0512-296 90

Hjälpte informationen på sidan dig?